Arenti benoemt Focal Tech als lokale distributeur in Malta.

Hangzhou – 17 december 2021 – Arenti, een toonaangevende aanbieder van IoT-smarthomebeveiligingscamera's, heeft vandaag aangekondigd dat Arenti naar Malta is gebracht via het nieuw opgerichte partnerschap met Focal Tech Malta uit het land.

Partner van FocalTech

Over Arenti

Arenti streeft ernaar om wereldwijde gebruikers eenvoudiger, veiliger en slimmere producten en oplossingen voor huisbeveiliging aan te bieden met de perfecte combinatie van geavanceerd ontwerp, betaalbare prijs, geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke functies.

Arenti Technology is een toonaangevende AIoT-groep die zich richt op het aanbieden van veiligere, eenvoudigere en slimmere producten voor huisbeveiliging aan wereldwijde gebruikers.Arenti, geboren in Nederland, is opgericht door een groep experts uit verschillende vakgebieden, waaronder 's werelds grootste beveiligingsbedrijf, de Fortune Global 500-bedrijven en 's werelds toonaangevende smart home-platform.Het kernteam van Arenti heeft meer dan 30 jaar ervaring in AIoT, beveiliging en de smart home-industrie. Ga voor meer informatie naar:www.arenti.com.

Over Focal Tech Malta

Focal Tech Malta is opgericht om klanten te helpen en te begrijpen bij het vinden van een oplossing in de beveiligings- en communicatie-industrie.Ons doel is om een ​​oplossing aan te bieden en te vinden voor zowel huishoudelijke huishoudens als commerciële bedrijven. Met veel aandacht zijn we erin geslaagd de juiste verhouding tussen technologie en kosten te vinden om onze klanten het best mogelijke resultaat te geven.

Voor meer informatie kunt u terecht op:https://www.focaltechmalta.com/


Posttijd: 17/12/21

Aansluiten

Onderzoek nu