Arenti benoemt Xtech als lokale distributeur in Nieuw-Zeeland

Hangzhou – 12 november 2021 – Arenti, een toonaangevende leverancier van IoT-smarthomebeveiligingscamera's, heeft vandaag aangekondigd dat Arenti naar Nieuw-Zeeland is gebracht via het nieuw opgerichte partnerschap met Xtech uit het land.

Arenti werkt samen met Xtech

Over Arenti

Arenti streeft ernaar om wereldwijde gebruikers eenvoudiger, veiliger en slimmere producten en oplossingen voor huisbeveiliging aan te bieden met de perfecte combinatie van geavanceerd ontwerp, betaalbare prijs, geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke functies.

Arenti Technology is een toonaangevende AIoT-groep die zich richt op het aanbieden van veiligere, eenvoudigere en slimmere producten voor huisbeveiliging aan wereldwijde gebruikers.Arenti, geboren in Nederland, is opgericht door een groep experts uit verschillende vakgebieden, waaronder 's werelds grootste beveiligingsbedrijf, de Fortune Global 500-bedrijven en 's werelds toonaangevende smart home-platform.Het kernteam van Arenti heeft meer dan 30 jaar ervaring in AIoT, beveiliging en de smart home-industrie. Ga voor meer informatie naar:www.arenti.com.

Over Xtech

Xtech is een bedrijf voor slimme huisoplossingen, gevestigd in Waikato.Het bedrijf is opgericht met de visie om huizen uit te rusten met geavanceerde en gebruiksvriendelijke technologie.

Voor meer informatie kunt u terecht op:https://www.xtech.co.nz.

Xtech

HighTech Home Solutions Ltd

Telefoon: 07 846 0450

E-mail: htsolutions.nz@gmail.com

Web:https://www.xtech.co.nz


Posttijd: 12/11/21

Aansluiten

Onderzoek nu